20 December 2014

4BFF/ SEM I 14/15

Assalamualaikum~~~

Akhirnya, sem yang sengit dan sempit tambahan sendat ini bakal berakhir, tapi sebelum itu, Tahniah Encik Syed Mohamad Syahir untuk 20 best poster award^^ 20 out of 100++ kira rarelah tu kan. Terima kasih mak cik Photoshop dan Laptop Asus. Tak sia-sia I tukar lap top baru untuk tahun-tahun akhir yang sengit sempit dan sendat ini. Hahaha, perlu ke mention 3S tu? Perlu,perlu,perlu! *Sambil angguk-angguk kepala depan lap top macam orang Hospital Tampoi, wee hee. p/s: Minggu lepas Raima dapat balik Melaka :')

Rindu sangatlah Mak dengan Ayah, Untuk mak dengan ayah, sentiasa kuatkan semangat, kite takde selalu sem ni dengan sem depan. Semoga segala urusan Kimoterapi ayah berjalan dengan lancar. Semoga mak pun sentiasa sihat selepas habis kimoterapi dekat GH Melaka. Bersyukur sangat Udada ada dekat rumah. Cuma Tuhan je yang tahu perasaan kita orang. :')

Apa-apapun, doakan presentation Raima pun berjalan lancar. Kena hentam tu lumrah PSM I seniors cakap, jadi, aku pun reda sajalah. Tapi rasa seronok sangat sem ni dah nak habis. Macam laju je, ^_^

I really want to share my personal items dekat desktop for this 3S SEM 8! Tadaaa~

Ini group project untuk steel & timber structure subject
BS, JC, Ah Wei, Me and Yaya

Foundation Group project. Me, 3Y, Henry and EC

Ini labcoat syed semestinye


Tajuk FYP I Raima is Stakeholders’ perception on the modular coordination (MC) in the industrialised building system (IBS) under Dr. Riduan bin Yunus (UTHM) supervision.


Melawat SEPS as replacement materials for aggregate in concrete. Laogong's FYP 2 title

MUAHHHHHHH, ini gambar is wajibbb berada di dalam kepala, hati, jiwa, raga, especially dinding rumah "KKTU" tee hee

Pecaya atau tidak, ini adalah mouse pad buatan sendiri. Semuanya gara-gara wallpaper dibuat alas meja, maka mouse aku pun jadi tak nak detect pule, kekekeh^^ Thanks Justice Crew, tajuk lagu anda menjadi custom made mouse pad si Raima

Tadaa~ Thanks to laogong for capturing this picture~ Ini teaser untuk FYP I presentation tite^^ p/s: Terima kasih semua yang dah banyak membantu sepanjang FYP I ini *Menangis Terharu*

My supportive groupmates 

My cute roomatesss!!!


Opss! Happy Belated Birthday to my Genius+Sweet+Beautiful+Clever+My Laopo, haha


HAPPY BIRTHDAY to FONG PEI TYNG

I may not be able to join all of you celebrating your birthday party in BP^^ But I can always wrote these sweet sweet wishes on your birthday^^Birthdays are a new start; fresh beginnings, a time to start new endeavors with new goals. Move forward with fresh confidence and courage. You are a special person, may you have an amazing today and year! Have a wonderful happy, healthy birthday and many more to come. Happy Birthday!